Primul test al verii. Rapid-CSM Petrolul 93-76

Baschet CSM Petrolul
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Echipa masculină de baschet CSM Petrolul Ploiești a susținut primul joc de verificare din această vară

După două săptămâni de antrenamente efectuate în formulă completă CSM Petrolul Ploieşti a disputat primul amical al verii. Jocul cu bucureștenii de la Rapid a fost câștigat de alb-vișinii cu scorul de 93-76 (21-25, 20-15, 23-22, 29-14). CSM Ploiești a aliniat 7 jucători noi față de stagiunea trecută în lotul de 13 rulat în confruntarea din Giuleşti. CSM Petrolul Ploieşti s-a bazat pe: Funderburk Jr (23 puncte, 4×3), Brkic (14), R. Johnson (12), Henry (6 puncte, 9 recuperări), Carpenter (5, 1×3), C. Dinu (5, 1×3), B. Popa (5, 1×3), V. Corpodean (2), G. Angelian (2), P. Voiculescu (2), L. Diaconescu, Negoiţescu şi R. Pătraru.

„A fost un prim meci amical din seria de şase a acestei perioade în care încercăm să găsim rolul fiecărui jucător în noua echipă construită în această vară. Nu ne-a interesat prea mult rezultatul, ne-a plăcut ce am văzut în primele trei sferturi, în care scorul a fost strâns în permanenţă, şi rămânem la ideea că în special în primele teste obiectivul este acela de a găsi cele mai bune formule de joc, ţinând cont şi de regulamentul care ne obligă să folosim permanent doi jucători români”, a declarat managerul secţiei de baschet a clubului ploieștean, Ionuţ Ivan.

Următorul meci de verificare este programat vineri seară, de la ora 18:00, în Sala Sporturilor Olimpia, în compania celor de la CSO Voluntari.

 

 

Image