fbpx

Cuvântul de ordine. Doar promovarea contează la Petrolul

Image
Image

Petrolul începe parcursul în noul sezon de eşalon secund în partida cu Pandurii Târgu Jiu care încheie etapa cu numărul 22, prima din minireturul Ligii a II-a. Preşedintele clubului petrolist, Cristi Vlad, şi antrenorul principal Mugurel Cornăţeanu, au prefaţat, astăzi, debutul „lupilor galbeni” în 2019.

Cristi VLAD: „Cred că suntem mai puternici din toate punctele de vedere după campania de achiziţii din această iarnă. Am adus în general jucători care ştiu ce înseamnă presiunea unui obiectiv important. Ne-am întărit pe toate planurile şi aştept să văd acest lucru încă de la primul meci oficial din noul sezon. Avem toate argumentele pentru a realiza o performanţă notabilă pe care o aşteaptă suporterii noştri, promovarea în primul eşalon”.

Mugurel CORNĂŢEANU: „Lotul este mult îmbunătăţit faţă de prima parte a întrecerii şi Petrolul TREBUIE să promoveze. Presiunea este, la un astfel de club, normală, ceas de ceas, dar trebuie să depăşim fiecare moment dificil. Avem 17 finale în sezonul care debutează pentru noi duminică dar cum noi dispunem, în opinia mea, de cel mai bun lot la nivelul eşalonului secund , ne putem îndeplini obiectivul legat de promovarea în primuil eşalon valoric”.    

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.