Reprogramare pentru partida UTA- Petrolul. Burleanu pune presiune

Reprogramare pentru partida UTA- Petrolul. Burleanu pune presiune

Federaţia Română de Fotbal a emis un comunicat după evenimentele de astăzi petrecute în curtea Petrolului. “Departamentul de competiții al Federației Române de Fotbal a amânat meciul ploieștenilor programat inițial sâmbătă, 4 iulie. Având în vedere discuțiile avute cu reprezentanții celor 6 formații implicate în play-off-ul Ligii 2, în cadrul ultimei videoconferințe, pentru a stabili modul de acțiune pe mai multe scenarii posibile, partida UTA Arad – FC Petrolul Ploiești, programată sâmbătă, 4 iulie, la Arad, a fost amânată. Meciul va fi reprogramat în prima dată disponibilă. De asemenea, Federația Română de Fotbal precizează că partidele amânate, în cazul în care vor exista mai multe, vor fi reprogramate în ordinea amânării acestora și utilizând toate datele disponibile din calendarul competițional.

Burleanu pune presiune

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, urmăreşte cu atenţie ceea ce se întâmplă la Petrolul. “Meciul cu UTA (n.r. din play-off-ul Ligii 2) a fost deja amânat. Ne concentrăm pe discuțiile cu DSP Prahova și cu clubul. Ne dorim să avem informații certe. Putem spune, pentru proteja identitatea celor implicați, că sunt 6 persoane din club infectate. Au fost efectuate noi teste și rezultatele vor fi anunțate vineri dimineața. Echipa este deja în izolare, iar peste 5 zile va fi efectuată o nouă testare. Dacă persoanele care au avut teste negative vor avea din nou rezultate negative, echipa va putea relua competiția. Noi efectuăm o anchetă și urmărim cazul. Cel mai important este să vedem când a fost momentul infectării.

Regulamentul prevede o amendă de 100.000 de lei, amenda maximă, dacă se demonstrează că este culpa clubului. Am deschis o anchetă. Suntem în contact permanent cu Petrolul”, a declarat Răzvan Burleanu la emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport.

  

Image
Image
Image