Trei pentru un loc în Liga a III-a. Promovarea se joacă la Buzău

Trei pentru un loc în Liga a III-a. Promovarea se joacă la Buzău
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Reprezentantele județelor Prahova, Ilfov și Călărași au aflat stadionul unde vor lupta pentru promovarea în Liga a III-a. Arena Gloria din Buzău va fi gazda turneului în trei care va reuni, pe 1, 5 și 9 august, pe CSO Plopeni, CSM Oltenița și Viitorul Domnești.

CSO PLOPENI-Formația antrenată de Iulius Mărgărit și Silvian Dobre va reprezenta Prahova la meciurile de baraj. Plopenarii au efectuat testele COVID și pregătesc confruntările de la Buzău cu efectuarea a trei antrenamente pe săptămână. Prahovenii au efectuat un test COVID care va fi urmat de un altul cu câteva zile înaintea primului joc de pe stadionul Gloria. CSO Plopeni ar reveni în Liga a III-a după 10 de la precedenta promovare care aducea, pe stadionul Concordia din Chiajna, o victorie, 2-0, cu Gloria Cornești, reprezentanta Dâmboviței la baraj.

CSM OLTENIȚA- Călărășenii au profitat de faptul că primele două grupări din clasament, Venus Independența și Unirea Mănăstirea nu au putut onora, din motive obiective, barajul de promovare în Liga a III-a. Echipa antrenată de Răzvan Huzuneanu pregătește startul din turneul de baraj care aduce, pe 1 august, confruntarea cu Viitorul Domnești, cu efectivul complet și cu dorința revenirii orașului în Liga a III-a. Călărășenii vor trece și prin obligatoriul test COVID 19.

VIITORUL DOMNEȘTI-Formația ilfoveană caută să revină la nivelul celui de al treilea eșalon după cele două meciuri organizate pe stadionul Gloria din Buzău. Ilfovenii sunt obișnuiți cu prezența la acest nivel competițional unde caută să revină. Viitorul îl are, în continuare, ca președinte, pe Constantin Buhac, în timp ce antrenor este Valentin Bădoi. Lotul de jucători cuprinde nume cunoscute care au făcut pasul către fotbalul mare la Domnești și au revenit, apoi, la Viitorul pentru a pune umărul la promovarea ilfovenilor în Liga a III-a. Echipierii Domneștiului vor efectua, mâine, 29 august, testele COVID obligatorii.    

 

 

Image