Vineri, 18 Septembrie 2015 06:10

Fanii Petrolului să-și ia gândul. Becali a anunțat că renunță de tot la fotbal, de teamă să n-o pățească din nou

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În ultimele săptămâni, tot mai mulți au sperat că petrolul va reveni pe linia de plutire, mai ales că la orizont se vedea o soluție salvatoare, în special după ce George Becali anunțase că renunță la Steaua, din cauza disputelor cu Armata privind palmaresul echipei, și ia în calcul să vină la Ploiești. Declarația a făcut vâlvă la momentul respectiv, chiar dacă Petrolul nu era singura echipă către care își îndreptase atenția.

Citiți și: Gigi Becali, finanţator la FC Petrolul?

Citiți și: Președintele Stelei nu exclude plecarea lui Gigi Becali. Petrolul rămâne o posibilă destinație? Capră: “Cum să nu, se face”

Mai nou, însă, acesta s-ar fi decis să se retragă de tot din viața publică. Iar primul pas ar fi retragerea din fotbal, sector în care, atât timp cât se implică, va rămâne în prim plan.

După înmormântarea lui Corneliu Vadim Tudor, Becali a declarat pentru presa centrală că va renunţa la Steaua şi la palatul din centrul Bucureștiului, ca și la participarea la evenimente care îl aduc în centrul atenţiei. El a explicat și că a luat această decizie după ce persoane influente din viața publică l-au avertizat că i se pregătește ceva rău, dacă nu se retrage din viața publică.

 

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.