Miercuri, 05 Decembrie 2018 14:55

Regal fotbalistic înainte de Crăciun la Ploieşti. Meciuri demonstrative cu Petrolul, Rapid, Steaua, Dinamo şi Naţionala Artiştilor

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ploieştiul găzduieşte, pe 15 şi 16 decembrie, două evenimente sportive inedite. Este vorba despre un turneu caritabil, care va reuni, pe Stadionul "Ilie Oană", echipa actuală a Petrolului, Naţionala Artiştilor şi gruparea Carmen Bucureşti, şi respectiv despre un turneu de old boys, la Sala Sporturilor "Olimpia", la care vor participa legendele "Lupilor Galbeni", alături de foşti jucători de la Rapid, Steaua şi Dinamo.

Primul eveniment, programat sâmbăta viitoare, 15 decembrie, cu începere de la ora 13.30, propune trei partide amicale, care vor fi disputate de Petrolul, Carmen Bucureşti şi Naţionala Artiştilor, condusă de ploieşteanul Daniel Chiriţă. Biletele de acces costă 10 lei, iar toate fondurile strânse vor merge către o cauză nobilă. Viceprimarul municipiului, Cristian Ganea, a transmis pe pagina personală de Facebook un mesaj, invitând ploieştenii să participe într-un număr cât mai mare. "În prag de sărbători, hai să ne unim inimile și să aducem o bucurie copiilor de la Centrul «Sf. Andrei» din Ploiești. Pe 15 decembrie trebuie să fim în număr cât mai mare pe Stadionul «Ilie Oană», de la ora 13.30. Aici va avea loc evenimentului caritabil Trofeul Sperantei, destinat micuților din Centrul «Sf. Andrei». Nationala Artiștilor Fotbalisti, Petrolul Ploiești și Carmen București vor juca meciuri demonstrative amicale, pentru a reda zâmbetele copiilor. Banii colectați din vânzarea biletelor vor ajunge la ei. Așa că vă invit să fiți alături de mine în acest demers de suflet, prin care putem să dăm dovadă de generozitate", a afirmat viceprimarul Ganea.

Duminică, meciurile demonstrative se mută la căldură, în interiorul Sălii Sporturilor. Aici urmează să aibă loc un turneu de old boys, cu legendele cluburilor Petrolul, Rapid, Dinamo şi Steaua. Mai multe detalii despre "Turneul Lupilor" găsiţi AICI!

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.