Marți, 11 Decembrie 2018 12:03

Încă un pas spre Bundesliga. Ionuț Murariu trece la SV Wiesbaden

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Plecat vara trecută în Germania, după ce apucase să simtă aerul primului eșalon fotbalistic românesc în tricoul timișorenilor de la ACS Poli, Ionuț Cristian Murariu s-a făcut repede remarcat la SV Italclub Maintz. Prestațiile convingătoare ale acestuia, la început de drum în cariera din Germania, au atras atenția unor grupări din eșaloanele superioare asupra calităților jucătorului român de 24 de ani. Decis să urmeze pas cu pas traseul către performanță, scopul pentru care a și plecat în Germania, Murariu se află, de la începutul anului viitor, în fața unei provocări fotbalistice.

Pas către SW Vehen Wiesbaden

Evoluțiile constant bune ale jucătorului român la echipa pentru care a evoluat până acum nu au rămas fără ecou. O grupare importantă de la nivelul Ligii a III-a, SW Vehen Wiesbaden, a decis, în aceste condiții, să îl înregimenteze pe fundașul stânga. De la începutul anului viitor Ionuț Murariu va trece la noua sa echipă cu aceeași preocupare de a munci zi de zi în drumul spre deplina afirmare fotbalistică.

Se vede Bundesliga

Jonathan Fischoff, omul care veghează la cariera fotbalistică a lui Ionuț Cristian Murariu în Germania este convins că românul nu se va opri aici. ”Ionuț este un jucător care știe ce vrea și progresează de la o zi la alta. Trecerea la o echipă de Liga a III-a cu pretenții, SW Vehen Wiesbaden, este un important pas înainte în cariera lui. Dacă va munci la fel de bine ca și până acum drumul către Buldesliga, visul lui Ionuț Murariu, poate prinde contur”, a spus Jonathan Fishoff, un bun cunoscător al fotbalului din România. 

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.