Marți, 10 Septembrie 2019 14:54

Hamza Younes a fost prezentat oficial. “M-am întors acasă!”

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Petrolul l-a prezentat oficial astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, pe atacantul Hamza Younes. Antrenorul Flavius Stoican a mai avut un jucător nou la evenimentul de la stadionul Ilie Oană, Gabriel Deac, care a semnat, ieri, angajamentul cu “lupii galbeni”.

Flavius STOICAN: “Nu ştiu dacă avem la acest moment cel mai bun lot din eşalonul secund, după ultimele veniri, dar dispun de un efectiv competitiv. Cei doi jucători nou sosiţi sunt importanţi, au demonstrat asta, dar nu înseamnă că le va fi uşor să pătrundă în echipă. Voi fi pus în situaţii delicate legate de alcătuirea lotului la fiecare meci, o postură pe care o caută orice antrenor”.

Hamza YOUNES: “Am spus, la plecarea din ţară, că în momentul revenirii voi juca la o singură echipă, Petrolul Ploieşti. Mă bucur că am revenit acasă, asta mi-am dorit chiar dacă mai aveam un an de contract cu Aris. Am 33 de ani şi doresc să îmi închei cariera la Petrolul. Nu contează cine va juca şi va marca ci, în primul rând, să câştige echipa.”, a spus Younes care a intrat, de astăzi, în programul echipei ploieştene. Dacă documentele legate de legitimare vor sosi la timp Hamza ar putea redebuta la Petrolul în partida cu Sportul Snagov de lunea viitoare.

Gabriel DEAC: “Mă bucur că am ajuns la o echipă unde suporterii te fac să te simţi fotbalist. Am venit cu un scop precis, să pun umărul la promovarea echipei în prima ligă. Ştiu că va fi o concurenţă acerbă, de la mijloc în sus, dar voi da totul de fiecare dată când antrenorul va apela la mine”.     

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.