Joi, 12 Septembrie 2019 09:14

Ploieștiul găzduiește, anul acesta, cea mai mare competiție națională sportivă destinată studenților

Scris de  Ioana Rădulescu
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Uniunea Națională a Studenților din România, organizatorul  Campionatului Național de Fotbal între centrele universitare din România, aduce la Ploiești competiția din acest an a competiției. Gazdă va fi Liga Studenților din Centrul Universitar Ploiești.

Campionatul este cea mai mare competiție națională pe linie sportivă din România destinată exclusiv studenților.

Campionatul Național de Fotbal UNSR 2019, proiect finanțat de Consiliul Județean Prahova, se va derula în Municipiul Ploiești, în perioada 20 – 22 Septembrie 2019. Meciurile se vor desfășura pe Baza Sportivă „Kiru Sport”, de lângă Sala Sporturilor Olimpia Ploiești, în sistem 5+1, iar fiecare centru universitar va fi reprezentat de o echipă pe care o va înscrie în cadrul competiției. Cei peste 100 de tineri din cadrul evenimentului vor fi întâmpinați de conducerea Universității Petrol - Gaze din Ploiești, iar pe tot parcursul evenimentului vor beneficia de masă și cazare în Campusul Universitar.

Organizatorii subliniază că "proiectul are ca scop promovarea activităților instructiv-educative prin intermediul sportului în rândul tinerilor, atât la nivel local în județul Prahova, cât și la nivel național. De asemenea, campionatul are drept obiectiv consolidarea relațiilor dintre asociațiile de studenți membre ale Uniunii Naționale a Studenților din România. Federația UNSR încurajează abordarea unui stil de viață sănătos prin sport în rândul tinerilor și totodată, încurajează competitivitatea, spiritul colegial și fair-play-ul între organizațiile sale. Echipa Ligii Studenților din Centrul Universitar Ploiești a pregătit o serie de activități inedite și surprize destinate colegilor din asociațiile studențești care vor lua parte la campionat".

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.