Marți, 03 Decembrie 2019 09:55

Ultima impresie contează. Petrolul trebuie să se ”scoată” cu UTA

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lumea a plecat din nou nemulțumită de la stadionul Ilie Oană după o nouă prestație modestă a Petrolului la capătul remizei albe cu Metaloglobus. Publicul este în fierbere, după al patrulea joc consecutiv fără victorie, și Flavius Stoican se află într-o poziție ingrată. Mai mult, președintele Marius Stan a anunțat, deja, că se va despărți de ”găzari” la capătul sezonului alimentând zvonurile care spun că în sânul echipei nu este mai deloc atmosfera necesară unei formații cu pretenții de promovare. Partida ultimă a sezonului, cu UTA, capătă, în aceste condiții, aspecte speciale. O victorie ar putea spăla multe din păcatele unui sezon mai degrabă modest după cum, în caz de eșec, ar grăbi conducerea clubului la luarea unor măsuri radicale cănd (încă) visul promovării mai este viabil.

FC Petrolul – Metaloglobus București 0-0

Stadion: Ilie Oană. Spectatori: 2000

FC Petrolul: Avram (cpt) – Olaru, Sîrghi, Manolache, Țicu – Meza Colli, Mihăescu – Munteanu (80 Gnaboyou), Gavrilă (88 Bratu), Saim Tudor (64 Ștefănescu) – Arnăutu. Antrenor: Flavius Stoican.

Metaloglobus: Gavrilaș – Ciubotaru, Plămadă, Lung, Sava – Ciocâlteu (89 Vîlceanu), Sato Mino, Lungu, Duminică – Cl. Herea (63 Al. Coman), O. Herea (cpt) (80 Ionică). Antrenor: Marius Măldărășanu.

Au arbitrat: Adrian Viorel Cojocaru (Galați) – Imre-Laszlo Bucsi (Sf. Gheorghe) și Doru Zamfir (Slatina).

Observatori: Cristian Petropulos (Alba Iulia) și Laurențiu Vărgatu (Brăila).

 

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.