Joi, 05 Decembrie 2019 11:43

Andreea Răducan a demisionat de la şefia Federaţiei Române de Gimnastică

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Fosta sportivă Andreea Răducan a anunţat, joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că demisionează de la şefia Federaţiei Române de Gimnastică.

Andreea Raducan, aleasă în funcţia de preşedinte al FR Gimnsatica pe 4 august 2017, a susţinut înlocuirea antrenorilor Marius Urzică (masculin) şi Nicolae Forminte (feminin), cărora le reproşează neîndeplinirea obiectivelor, mai exact ratarea calificării cu echipele la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020. "Neindeplinirea obiectivului, calificarea echipelor la Jocurile Olimpice de la Tokyo, m-a facut sa consider ca e nevoie de schimbare, ca poate nu sunt omul potrivit la conducerea federatiei. Sub o forma sau alta o parte din membrii Comitetului Executiv nu doresc sa faca o schimbare, spunand ca nu sunt solutii. Nu sunt dispusa in continuare sa-mi asum ceea ce nu se doreste a se face in continuare, motiv pentru care am decis dupa sedinta Comitetului Executiv sa pun punct prezentei mele in frunte Federatiei Romane de Gimnastica", a spus Andreea Răducan, citată de România TV.

România va fi reprezentată la JO 2020 de la Tokyo doar la individual prin sportivii Maria Holbura (individual compus) şi Marian Drăgulescu (sărituri), mai aminteşte sursa citată.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.