Miercuri, 17 Iulie 2013 06:14

Petrolisme... aforisme!

Scris de  -
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cu doar o zi înainte ca Petrolul să redebuteze, după 18 ani, în cupele europene, Asociația “Ai Carte” și editura LVS Crepuscul ne invită la lansarea unui nou volum de versuri dedicat Petrolului Ploiești.

În acestă seară, de la ora 19:00, Liviu Drăghici, cunoscut în rândul suporterilor drept ”Poetul din peluză” va fi prezent la magazinul oficial al clubului din Winmarkt Grand Center (Galeriile Comerciale -parter) pentru a promova un nou volum de versuri.

După “Poezii din peluză” urmează, iată, “Petrolisme”, o culegere de 46 de poezii, care mai de care mai frumoase, poezii care surprind cele mai incitante momente ale sezonului recent încheiat la finalul căruia Petrolul și-a adjudecat trofeul Cupei României, în plus, clasându-se și pe locul trei în ierarhia ligii naționale!

Cu haru-i recunoscut, Liviu se va apropia de toți cei prezenți și le va recita versuri cu miez din poezii precum “Azi a venit Cupa la Ploiești”, “Glossa de suporter”, “Nu-ți vom aprinde lumânări” sau “Azi am văzut Petrolul la Tavernă”, suporterii prezenți doritori să achiziționeze cartea urmând a primi câte un exemplar cu coperți cartonate care se va comercializa doar cu ocazia lansării!

Cristian ANGHELESCU

 

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.