fbpx

PRIMĂRIA ORAȘULUI SINAIA

Image
Image

Această informare este efectuată de PRIMĂRIA ORAȘULUI SINAIA, cu sediul în oraș Sinaia, Bd. Carol I, nr. 47, judeţul Prahova, ce intenţionează să obţină Avizul de Gospodărire a Apelor, conform Legii Apelor nr. 107/1996 cu modificările şi completările ulterioare, pentru obiectivul: “ Întocmire plan urbanistic zonal (PUZ) – ridicare interdictie temporara de construire si schimbare destinatie teren din zona cu caracter mixt pentru complexe, unitati turistice si spatii verzi amenajare pentru sport, recreere, odihna in zona institutii si servicii, zona cai de comunicatii rutiere pentru amplasare ansamblu comercial (Sstudiata = 12582 mp)”, intravilan oraș Sinaia, judeţul Prahova.

Această solicitare de aviz este conformă cu prevederile Legii apelor nr. 107/1996, cu modificările şi completările ulterioare.

Persoanele care doresc să obţină informaţii suplimentare cu privire la solicitarea Avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa menţionată, după data de 21.04.2022.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!   

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.