Miercuri, 20 Decembrie 2017 16:53

Cât de important este ca o fată să aibă un aspect îngrijit la un salon de masaj?

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În ochii bărbaților, o femeie îngrijită emană multă feminitate și senzualitate și este percepută ca o femeie cu adevărat frumoasă, atât din punct de vedere fizic, cât și interior. După prima privire sau întâlnire, bărbații împart femeile în 3 categorii: femei drăguțe, femei care arată bine și femei frumoase. În categoria femeilor drăguțe intră în mod special femeile care se fac remarcate prin atitudine, prin simțul umorului, și mai puțin prin înfățișarea fizică, femeile care arată bine ies în evidență prin aspectul fizic deosebit, iar femeile frumoase sunt acelea care atrag bărbații prin aspectul lor plăcut, îngrijit, prin zâmbetul fermecător și prin micile detalii care dau un plus de senzualitate. Totodată, o femeie îngrijită este cea care emană mai multă încredere în ea și se face remarcată mult mai ușor.

În anumite cazuri, aspectul fizic funcționează ca o carte de vizită pentru femei, iar aici ne referim în mod special la job-urile care presupun un contact direct cu clienții sau cu partenerii și nu numai. Dacă mergi la un salon de masaj erotic în București, primul criteriu după care ar trebui să alegi fata care vrei să îți facă masajul este aspectul fizic. De la felul în care îi stă fiecare șuviță de păr, până la aspectul unghiilor sau la rujul pe care îl poartă pe buze, o fată poate fi considerată „plăcută”, sau din contră „vulgară”. Mulți asociază saloanele de masaj erotic din București cu fetele vulgare, însă această asociere este mai mult decât greșită. Dacă îți faci curaj și treci pragul unui salon de masaj erotic din București vei fi surprins de latura senzuală a erotismului și de atmosfera plăcută întreținută de fete cu adevărat preocupate de aspectul lor fizic.

Atunci când ne referim la aspectul plăcut, îngrijit, nu ne referim neapărat la un trup de model, ci mai degrabă la o atitudine plăcută și la o încredere în sine plăcută. Apropo de asta, știai că bărbații consideră sexy o femeie cu încredere în sine și nu una vulgară? O femeie îngrijită va fi preocupată mereu de cum îi stă părul, de cum îi stă machiajul sau de cum arată oja de pe unghii. O femeie îngrijită este o femeie curată, care îndură ședințe de epilare uneori poate prea dureroase și tratamente cosmetice costisitoare doar ca să aibă o piele fină la atingere și catifelată. O femeie îngrijită merge săptămânal la tratamente faciale pentru a se asigura că tenul ei strălucește și la salonul de coafură pentru a avea un păr sănătos. Micile detalii precum manichiura sau pedichiura sunt plănuite din timp și nu lăsate pe ultima sută de metri, parfumul este ales cu mare atenție astfel încât el să nu fie nici prea strident, nici prea subtil, iar hainele sunt alese astfel încât să lase o urmă de mister și să trezească imaginația bărbaților.

Chiar dacă nu vor să recunoască, bărbații sunt atrași de femeile care stau cu orele în oglindă pentru a se asigura că totul este pus la punct și că vor atrage toate privirile celor din jur. Bărbații iubesc femeile îngrijite și curate, iar femeile iubesc să fie frumoase, senzuale și dorite de bărbații din jurul lor. Data viitoare când mergi într-un salon de masaj erotic din București, alege-o pe cea mai îngrijită dintre fete, pe cea care are un aspect curat și plăcut pentru că acea fată este cea care te va duce pe culmile plăcerii și te va învăța ce este fericirea cu adevărat!

Foto: pixabay.com

 

 

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.