Joi, 15 Martie 2018 08:22

Top 3 articole care NU trebuie să lipsească din dulapul niciunei femei!

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Indiferent de stilul tău vestimentar, fie că preferi hainele casual, cele foarte elegante sau cele ieşite din comun, există câteva lucruri care nu trebuie să lipsească din garderoba ta. Acestea sunt  piese clasice, pe care, negreşit, vei ajunge să le foloseşti la un moment dat, pentru diferite evenimente. De-a lungul timpului, aceste articole au devenit un must have pentru toate doamnele şi domnişoarele iubitoare de fashion.

Vezi care sunt articolele clasice pe care orice femeie ar trebui să le aibă

Pantofi sau sandale elegante

Chiar dacă nu eşti genul de persoană care se simte comod pe tocuri, la anumite evenimente vei fi nevoită să porţi şi încălţări elegante. De aceea, e bine să ai măcar o pereche de pantofi sau sandale elegantă, pentru a evita stresul de a cumpăra pe ultima sută de metri înaintea unei petreceri. Sandalele cu toc sunt un articol clasic de încălţăminte, foarte iubite şi populare datorită formei lor diafane şi a baretelor care susţin foarte bine piciorul.

Dacă îţi doreşti şi tu o pereche, intra pe https://www.the5thelement.ro/incaltaminte-dama-piele/sandale-piele-dama şi alege-ţi o pereche perfectă pentru vara aceasta, care îţi va pune în valoare orice ţinută! Sandalele sunt şi comode, nu doar frumoase, iar acest lucru este foarte important pentru a te distra fără nicio grijă.

Geanta plic sau clutch

Clutch-ul a apărut prin anii 1930 şi a fost asociat cu casa de modă Hermes. Geanta plic a apărut din nevoia femeilor de a avea un loc în care să îşi poată pună rujul şi mănuşile, singurele lucruri pe care acestea şi le luau la diverse evenimente. Se consideră că acest clutch era mai flatant pentru formele unei femei decât orice altă geanta, pentru că nu acoperea nici o parte a corpului. Până în ziua de azi, aceste genţi sunt preferate pentru evenimente elegante sau petreceri, pentru că sunt uşor de purtat şi asortat, chiar dacă sunt un pic mai mari decât modelele originale.

Acestea nu sunt grele, pentru că înăuntrul lor vei găsi doar strictul necesar pentru acea seară. În cazul în care nu ai o geantă de acest tip, click aici şi alege-ţi modelul preferat. Garantat, vei observa cât de practice şi de utile sunt aceste articole!

The little black dress

Mica rochie neagră, în traducere, este un model consacrat de casa de modă Chanel. Cu orginea în anii 1920, bazată pe schiţele lui Coco Chanel, aceasta a devenit un simbol al eleganţei. Prin design-ul simplu, lungimea medie sau scurtă şi culoarea neagră, acest model de rochie a putut fi purtată de femei din toate mediile sociale, atât în timpul zilei, cât şi la evenimente. Avantajul acesteia este că, în funcţie de cum este accesorizată, este foarte versatilă şi poate fi adaptată pentru a crea multe ţinute diferite.

De aceea, nici ţie nu trebuie să îţi lipsească din garderobă. The little black dress este şi va rămâne un model clasic şi apreciat în continuare, tocmai datorită versatilităţii şi uşurinţei cu care poate fi purtat.

Acestea sunt articolele pe care trebuie să le aibă orice femeie în dulap. Sunt articole clasice, elegante, care s-au bucurat de popularitate tocmai pentru că sunt accessibile, versatile, simple şi foarte practice. Tu le ai în garderoba ta?

 

 

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.