Miercuri, 26 Septembrie 2018 11:54

Cum te ajută un aspirator profesional să faci curățenie în mod responsabil?

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În ultimii ani s-au tras din ce în ce mai multe semnale de alarmă asupra sănătății mediului înconjurător, dar și asupra condițiilor de igienă care duc la răspândirea epidemiilor. Aceste două probleme sunt atât de mari încât toți ar trebui să le acordăm o mai mare importanță. Un model în această privință ar trebui să fie spațiile publice și cei din domeniul HORECA. Faptul de a folosi produse profesionale precum un aspirator profesional sau un dispenser de hârtie igienică antibacterian, poate preveni multe consecințe nedorite. 

Folosește un aspirator profesional care nu necesită sac 

Știm cu toții că spațiile publice, hotelurile sau restaurantele, locuri ale căror prag îl trec zilnic zeci sau sute de oameni, trebuie să fie un exemplu de igienă. De curățenia acestor spații poate depinde în mare măsură nu doar sănătatea celor care lucrează în aceste clădiri, ci și sănătatea vizitatorilor. De asemenea, nivelul la care se risipesc resurse este mult mai ridicat, așadar folosirea sacilor pentru aspirator de unică folosință ar fi o risipă financiară și o dovadă de ignoranță cu privire la epuizarea resurselor naturale.

 

Mulți patroni au optat pentru dotarea acestor clădiri cu aspiratoare profesionale ce funcționează fără sac de acumulare. Folosind aceste aparate, spațiul este curățat în timp mult mai scurt și mult mai bine. Nu doar praful și firimiturile scăpate pe jos sunt eliminate, ci și acarienii, bacteriile și microbii care pot duce la formarea alergiilor sau la răspândirea epidemiilor, aspiratoarele profesionale de la Arli indeplinesc toate conditiile pentru a combate cele enumerate. Care sunt cele mai recomandate tipuri de aspiratoare profesionale? 

Aspiratorul cu injecție-extracție și cel cu filtrare prin apă 

Cele două tipuri de aspiratoare profesionale menționate mai sus sunt soluția ideală pentru orice hotel sau spațiu comercial. Aspiratorul cu injecție-extracție funcționează pe baza unei tehnologii revoluționare care permite curățarea în profunzime a covoarelor, a mochetelor sau a corpurilor de mobilă tapițate. Principiul de funcționare se bazează pe pulverizarea rapidă cu apă, urmată alternativ și la fel de rapid de o extracție foarte puternică. Rezultatul este un covor uscat, fără praf, fără mizerie, cu culori reîmprospătate și care miroase plăcut. Apa nu rămâne în covor, ceea ce înseamnă că în niciun caz nu se va îmbâcsi riscând să emane un miros neplăcut.

Aspiratorul cu filtrare prin apă este ideal pentru aspirarea și spălarea suprafețelor în general umede. Igiena băilor este crucială, iar un astfel de aspirator este ideal pentru a aspira praful și apa de pe gresia din băi și nu numai. Este perfect pentru a aspira orice suprafață, chiar și tapițerii. Un alt avantaj important este și acela că nu necesită sac de acumulare. 

Igiena din toalete este asigurată prin dispensere de hârtie igienică 

Ar trebui să îți dotezi toaletele cu dispensere de hârtie igienică din mai multe motive. În primul rând, dozatoarele de hârtie igienică îi vor împiedica pe cei care au obiceiul de a se alimenta cu hârtie din băile publice, să fure sulurile puse la dispoziția lor. Aceste dozatoare sunt dotate cu cheie, ceea ce face imposibil pentru clienți să fure hârtia. Cele mai bune modele de dispensere pentru hartii igienicesunt și foarte rezistente la acte de vandalism, despre care știm foarte bine că se întâmplă destul de frecvent. 

Mai mult decât atât însă, deoarece vrei să păstrezi spațiul din toaletele publice cât mai curat și mai dezinfectat posibil, este important să alegi un dispenser pentru hârtia igienică potrivit. Mai exact, alege un model antibacterian. Astfel de dozatoare de hârtie au capacitatea de a se auto steriliza folosind o tehnologie pe bază de ioni de argint. Asta înseamnă că cei care îți vor folosi baia vor fi mai puțin expuși la a contacta un virus astfel. 

Cu toții suntem responsabil atât pentru sănătatea noastră și, uneori, a altora, cât și pentru sănătatea planetei. Atunci când există alternative care ne sunt la îndemână și pe care ni le permitem, dar pe care le refuzăm, ne facem direct vinovați de consecințe pe care le vom regreta cu siguranță. Un aspirator profesional care nu presupune folosirea detergenților chimici și a sacului de unică folosință, precum și dispenserele de hârtie igienică ce contribuie la un mediu igienizat sunt soluții pe care fiecare instituție publică sau clădire din lanțul HORECA ar trebui să le pună în aplicare, dând astfel un exemplu tuturor.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.