Vineri, 16 Noiembrie 2018 16:15

VIDEO | Apariţie inedită la Muzeul Antipa, printr-un proiect susţinut de Veolia Romania

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Veolia Romania, parte a grupului Veolia, expert global in gestionarea optimizata a resurselor, inaugureaza astazi, la Muzeul National de Istorie Naturala ,,Grigore Antipa”, o instalatie interactiva menita sa atraga atentia asupra impactului plasticului in ecosistemele acvatice. 

Cu ocazia lansarii dioramei, biletul de intrare la Muzeul Antipa, poate fi platit maine, 17 noiembrie 2018 si in pungi de plastic (minim 20 de pungi din plastic folosite in schimbul unui bilet de intrare) care vor fi colectate spre reciclare. 

"Proiectul gazduit de Muzeul Antipa se afla in linie cu initiativa internationala a Grupului Veolia, sub promisiunea de brand „Regeneram Planeta”, are ca scop informarea oamenilor in legatura cu consumul de plastic si impactul acestuia asupra mediului. Prin aceasta initiativa, Grupul Veolia isi propune sa traga un semnal de alarma astfel incat oamenii sa regandeasca relatia cu resursele si sa incurajeze actiunile de protectie a mediului", se arata intr-un comunicat de presa transmis vineri de reprezentantii companiei.

Diorama a fost gandita in colaborare cu Modulab, un laborator specializat in realizarea de astfel de instalatii interactive care imbina arta, designul si tehnologia, si isi propune sa accentueze discutia despre poluarea mediului si necesitatea reducerii consumului de plastic.

Diorama interactiva “Plasticul, noua specie de pradator acvatic” dezvoltata la initiativa Grupului Veolia poate fi vizitata intre orele 10:00 si 18:00, de marti pana vineri si intre orele 10:00 si 19:00, sambata si duminica, in perioada 16 noiembrie – 16 decembrie 2018, se mai precizeaza in comunicat.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.