Vineri, 05 Aprilie 2019 11:55

Alertă pentru fanii "Game of Thrones": Hackerii folosesc descărcările ilegale ale serialului pentru a virusa computere

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Numele serialului "Urzeala Tronurilor" este unul dintre cele mai căutate de pe aceste tipuri de platforme, deoarece acestea permit descărcarea gratuită.
Experţii avertizează că popularitatea producţiei i-a determinat pe infractorii cibernetici să îşi ascundă software-urile rău intenţionate în spatele unor torenţi cu episoade ale serialului, cu scopul de a păcăli utilizatorii să le descarce pentru ca apoi să le fie infectat computerul, potrivit nme.com. citat de MEDIAFAX.
Serialul a reprezentat 17% din tot conţinutul piratat infectat de pe Internet, în 2018, deşi anul trecut nu a fost programată apariţia unor episoade noi din "Game of Thrones". Descoperirea a fost făcută în urma unei cercetări făcute de compania de securitate cibernetică Kaspersky. Experţii din laboratoarele firmei se tem că premiera celui de-al optulea sezon s-ar putea dovedi periculoasă pentru amatorii serialului. Primele şi ultimele episoade din fiecare sezon din "Urzeala Tronurilor" s-au dovedit a fi cele mai predispuse la infectarea computerelor.
Al optulea şi ultimul sezon din "Game of Thrones/Urzeala Tronurilor" va fi difuzat pe postul american de televiziune HBO începând cu 14 aprilie.
Sursă foto deadline.com.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.