Miercuri, 10 Aprilie 2019 11:56

Cerbul de aur 2019 - TVR lansează o cerere de ofertă pentru conceptul Festivalului

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cerbul de Aur 2019 va avea loc între 23 şi 25 august, iar Televiziunea Română, în calitate de organizator, a lansat o cerere de ofertă pentru concepţia regizorală a celei de-a 19-a ediţii a festivalului. „În acest an, TVR îşi propune ca festivalul internaţional Cerbul de Aur să se îndrepte către viitor”, se arată în brief-ul publicat pe site-ul evenimentului, „şi să contribuie la remarcabila dezvoltare şi diversificare a evenimentelor muzicale româneşti şi străine de amploare, ca şi a fenomenului festivalurilor muzicale din România ultimilor ani” se arată pe site-ul cerbuldeaur.ro.
„Această ediţie trebuie să fie plină de culoare, să construiască o adevărată poveste muzicală memorabilă, atât pentru publicul de televiziune, cât şi pentru spectatorii prezenţi la Braşov”.
Astfel, regizorii pot depune proiecte la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până pe 21 aprilie 2019, la ora 20.00.
Organizatorii au început pregătirile pentru festivalul care va avea loc la Braşov. Pe 3 aprilie, o delegaţie TVR condusă de Doina Gradea, preşedinte-director general al SRTv, Smaranda Vornicu-Shalit, directorul festivalului, şi Otilia Iancu, manager de proiect, au avut o primă întâlnire cu George Scripcaru, primarul municipiului Braşov, pentru detalii privind organizarea evenimentului.
„Cerbul de Aur trebuie să continue! Este ceea ce ne-am propus, imediat ce am reuşit să reluăm festivalul, după o pauză de 9 ani. Este un efort uriaş din toate punctele de vedere: uman, tehnic, financiar. Dar succesul de anul trecut ne motivează pentru a continua să oferim acest proiect premium, devenit brand nu doar al TVR, ci şi al României. Astfel, la construirea bugetului SRTv pe 2019 am alocat fonduri dedicate festivalului, urmând totodată să găsim parteneri care să ne fie alături la cea de-a 19-a ediţie a Cerbului de Aur, pe care ne-o dorim la fel de strălucitoare ca ediţia aniversară de anul trecut”, a declarat Doina Gradea, Președinte-Director General TVR, potrivit aceleiași surse.
Amintim faptul că Festivalul Internaţional Cerbul de Aur a debutat în anul 1968 şi a avut 18 ediţii. De-a lungul anilor, la festival au participat, între alţii, Diana Ross, Amália Rodrigues, Julio Iglesias, Dalida, Tom Jones, Juliette Greco, Vaya con Dios, Coolio, Christina Aguilera, Cliff Richard, Kenny Rogers, Ricky Martin, Kelly Family, Patricia Kaas, Gilbert Becaud, Josephine Baker, Toto Cutugno, Enrico Macias, Boy George, James Brown, Kenny Rogers, Ray Charles, UB 40, Scorpions, Pink şi Sheryl Crow.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.