Joi, 11 Aprilie 2019 10:58

Paramount lucrează la un nou film "Grease"

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Studiourile de filme Paramount lucrează la un prequel al celebrului musical "Grease". Primul film a fost lansat în 1978, iar acţiunea noii poveşti va fi plasată cronologic înaintea evenimentelor din pelicula iniţială, relatează contactmusic.net, citat de MEDIAFAX.
Povestea se va concentra asupra primei întâlniri dintre personajele Danny Zuko şi Sandy Olsson, interpretate de actorii John Travolta şi Olivia Newton-John în pelicula din 1978.
Noul film se va intitula "Summer Loving" şi va spune povestea relaţiei amoroase pe care cei doi au avut-o înainte ca Sandy să se mute la liceul pe care îl frecventa Danny. Cei doi au două versiuni diferite asupra idilei, care au fost prezentate în cântecul "Summer Nights" din filmul original.
Scenariul va fi semnat de John August, care a mai lucrat la filmele "Charlie's Angels/ Îngerii lui Charlie"(2000) şi "Charlie and the Chocolate Factory/ Charlie şi fabrica de ciocolată"(2005).
Filmul va fi produs de companiile Temple Hill şi Picturestart. Prima este responsabilă pentru filmele din seria "Maze Runner/Labirintul" (2014-2018), iar a doua este condusă de Erik Feig, membru al firmei de divertisment Lionsgate.
Momentan nu se ştie dacă pelicula va fi tot un musical sau dacă actorii din distribuţia originală vor fi implicaţi.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.