Vineri, 12 Aprilie 2019 14:35

Tehnologia care-ți răsfață animalul de companie când nu ești acasă

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dacă ai un câine sau o pisică, e știut faptul că atunci când nu te afli pentru câteva ore în casă, îți este oarecum teamă să-ți lași patrupedul singur/singură acasă.
Potrivit playtech.ro pentru voi a fost inventată tehnologia care are grijă de animăluțul de companie.
Este vorba de un dispozitiv care poate fi controlat direct de pe telefon, cu o aplicație dedicată. Dispozitivul are două funcții principale: să-ți vezi și să-ți auzi câinele (și să te vadă și să te audă și el) cu ajutorul unei camere video și să-l hrănești de la distanță cu mâncarea specială pentru animalul tău de companie. Asta este posibil prin Wi-Fi. Camera dispozitivului este permanent conectată la o sursă de curent și la internet și poate fi accesată de oriunde, cu ajutorul telefonului.
Dispozitivul poate fi instalat oriunde îi este accesibil animalului de companie, pe o suprafață plană sau fixat pe un perete. Important este ca patrupedul să își poată vedea stăpânul/stăpâna atunci când este pornită camera și i se vorbește.
De asemenea, dispozitivul are un mic container în care poate fi stocată hrana, care este suficientă pentru o perioadă scurtă de timp. Sursă foto playtech.ro.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.