Joi, 18 Aprilie 2019 09:50

Bradley Welsh, unul dintre actorii din "T2 Trainspotting", a fost împuşcat mortal în Scoţia

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Bradley Welsh, unul dintre actorii din "T2 Trainspotting", a fost împuşcat mortal miercuri seara la Edinburgh, informează Press Association, citată de Agerpres.
Poliţiştii au declarat că au fost chemaţi pe Chester Street din zona West End în jurul orei 20:00, unde au găsit un bărbat care suferise răni grave. Bărbatul a murit la faţa locului, se indică într-o declaraţie a poliţiei.
"Moartea sa este tratată ca suspectă şi ancheta continuă", a indicat poliţia scoţiană. "Oricine crede că are informaţii relevante trebuie să contacteze poliţia imediat", au completat poliţiştii.
Welsh, în vârstă de 42 de ani, a jucat alături de Ewan McGregor, Ewen Bremner, Jonny Lee Miller şi Robert Carlyle în "T2 Trainspotting", în regia lui Danny Boyle, unde l-a întruchipat pe "Doyle".
Fost campion britanic de box amator, Welsh a apărut în 2008 în seria documentară "Danny Dyer's Deadliest Men", dedicată celor mai temuţi oameni din Regatul Unit, unde s-a descris drept un "lider înnăscut".
Actorul s-a implicat ulterior în proiecte caritabile la Edinburgh, cum ar fi cel de a ajuta tinerii să stea departe de o viaţă de infractor, prin clubul său de box Holyrood Boxing Gym.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.