Duminică, 26 Mai 2019 15:04

Compact şi Cristi Minculescu, Valter & Boro vor cânta în deschiderea concertului Status Quo de la Bucureşti

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Trupa Compact şi Cristi Minculescu, Valter & Boro vor cânta în deschiderea concertului pe care grupul britanic Status Quo îl va susţine pe 26 august la Arenele Romane din Bucureşti, potrivit news.ro.
Compact, înfiinţată în 1977, la Cluj-Napoca, este formată din Paul Ciuci (voce, chitară), Cătălin Tuţă - Popescu (clape), Ionuţ "John" Micu (tobe) şi Lucian "Lucas" Iluţ (bas).

Trupa a lansat şase albume de la debutul „Fata din Vis” (1978), cel mai recent fiind un material live, care cuprinde compoziţii din 30 de ani de activitate. 

Compact a mai deschis concerte ale unora ca Bonnie Tyler, Europe şi Scorpions şi în prezent se află în turneu naţional.

Status Quo este un grup boogie - hard rock britanic, înfiinţat în 1962 la Londra, de Francis Rossi şi Alan Lancaster. Iniţial, grupul s-a numit The Spectres, dar, după mai multe schimbări de componenţă, a adoptat numele The Status Quo la sfârşitul anului 1967 şi a devenit Status Quo în 1969.
Grupul a mai concertat la Bucureşti în 2012. 
În prezent, trupa este alcătuită din Francis Rossi (voce, chitară), Andy Brown (voce, clape, chitară ritmică), John Edwards (bas), Leon Cave (tobe) şi Richie Malone (chitară ritmică).
Biletele pentru concertul de la Bucureşti pot fi cumpărate din reţeaua iabilet.ro şi au preţuri cuprinse între 119 şi 300 de lei, în funcţie de locul ocupat, la care va fi adăugată o taxă de 10 lei.

Sursă foto news.ro.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.