Joi, 06 Iunie 2019 13:53

Smart TV – Se va lansa o nouă televiziune condusă de Adrian Sârbu și Marius Tucă

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Potrivit Paginademedia.ro, CNA a aprobat, joi, licența audiovizuală pentru o nouă televiziune generalistă - Smart TV,  care va fi condusă de Adrian Sârbu și Marius Tucă.
Potrivit sursei citate, televiziunea se va lansa spre sfârșitul acestui an. Licența a fost solicitată de Smart TV Management, societate din București care îi are acționari pe Marius Tucă (50%) și Aleph Media (50%).

Paginademedia.ro menționează că televiziunea va avea un buget de investiții în programe de aproape 2,1 milioane de euro, din care 1,6 milioane de euro în producție locală și restul în achiziții de programe.
Publicul-țintă este public urban, cu vârste între 18-54 de ani, cu studii superioare și venituri de peste 1.000 de euro pe lună.

Sursă foto AGERPRES.

   

1 comentariu

  • Link la comentariu Sorina Tanasescu Joi, 06 Iunie 2019 15:35 postat de Sorina Tanasescu

    Bună ziua! Sunt Sorina! Am publicat un roman, "E scris in stele", o ravasitoare poveste de dragoste cu toate ingredientele ca VIATA sa ne arate cât este de magica, unica și nepretuita. Vreau sa ajungă la oamenii printr-un film! Pariez pe emoțiile care așteaptă sa le mângâie sufletele celor rătăciți în vremurile astea tulburi sI nu numai.. Ajutati-ma, va rog!!! 0730873790

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.