Marți, 11 Iunie 2019 12:59

Picnic pentru iubitorii de câini la Parcul "Constantin Stere" din Bucov

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Administraţia Parcului "Constantin Stere" organizează pe 20 iulie un eveniment inedit, pentru promovarea adăpostului de câini. Iubitorii de animale sunt aşteptaţi la un picnic plin de surprize, în zona plajei de la Bucov, anunţă organizatorii.

Acest picnic reprezintă, potrivit unui comunicat de presă transmis astăzi de organizatori, "primul eveniment marca Zoo Stories prin care ne dorim să promovăm și să aducem un plus de imagine Adăpostului de câini Bucov. Totodata avem ca scop prevenirea abandonului și maltratării câinilor".

"Celebrăm printr-un eveniment deosebit dragostea necondiționată a animalelor pentru stăpâni. Indiferent de situația financiară, indiferent de cum arăti, indiferent de ce probleme ai avea și indiferent de zilele tale mai bune sau mai puțin bune, dragostea câinelui tau față de tine este necondiționată. Dogs Day Out Picnic Edition este locul perfect unde poți sa întalnești oameni exact ca tine, care își iubesc cainele, iubesc viața și trăiesc  fiecare moment alături de câinele lor. Așteptăm publicul să se relaxeze alături de întreaga familie și blănosul  său  in Parcul Constantin Stere din Ploiești la un picnic special și o mulțime de activități. Reprezentanții Adăpostului de animale de la Ploiești-Bucov vor fi prezenți pentru discuții legate de comportamentul câinilor iar reprezentanți ai unor clinici veterinare pentru animale vor fi disponibili pentru discuții legate de sănătatea animalelor", se mai arată în comunicat.

Organizatorii spun că au pregătit: cea mai funny cursă "la dublu" din România; târgul de adopții canine; un SUPER PICNIC în familie; ateliere creative pentru copii; muzică bună; concursuri inedite şi un târg de produse pentru intreținere, mâncare și jucării pentru animale.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.