Joi, 18 Iulie 2019 10:11

A renunţat la muzică şi la politică şi s-a făcut pilot la Wizz Air - Mihai Sturzu vrea să devină comandant de aeronavă

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Mihai Sturzu a fondat trupa Hi-Q, care a rezistat în plan muzical timp de exact 18 ani. A intrat în politică şi a fost parlamentar PSD. Mihai Sturzu a decis însă acum patru ani să îşi schimbe total cariera şi a deveni pilot. De un an şi jumătate este pilot la Wizz Air, are deja peste 1.000 de ore de zbor şi zboară numai pe rute externe pe avioane Airbus.

Potrivit News.ro Mihai Sturzu a povestit despre cum a decis să îşi schimbe radical meseria şi ce planuri de viitor are. El a declarat că vrea să devină comandant de aeronavă în câţiva ani, când va îndeplini condiţiile necesare, şi vorbeşte şi despre destinaţiile sale preferate. În ceea ce priveşte obiectivele sale din politică, acestea au rămas în plan secundar. ”Să fie sănătoşi toţi mafioţii, toţi securiştii, toţi interlopii din politică. Recunosc, nu pot să le fac faţă!”, spune el.

La un moment dat, în 2015, împreună cu nişte prieteni, a urmat cursuri pentru cea mai înaltă licenţă în aviaţie, ATPL (airline transport pilot licence), cu care ai voie să zbori orice tip de avion. Acum are peste 1.000 de ore de zbor, zboară numai pe rute externe pe avioane Airbus A320 şi A321.

Sursă foto News.ro.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.