Duminică, 25 August 2019 12:28

La 6 ani a fost numită "cea mai frumoasă fetiţă". După 12 ani, Thylane Blondeau are o carieră de succes în lumea modei

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

A intrat în lumea modei la patru ani, când a defilat pentru excentricul designer francez Jean-Paul Gaultier, a obținut titlul de cea mai frumoasă fată din lume la 6, iar la 10 ani stârnea controverse cu apariţia în revista Vogue. Anul acesta, Thylane Blondeau a împlinit 18 ani și este în continuare un nume cunoscut în lumea modei.

Supranumită de specialiști "viitoarea Kate Moss", Thylane a apărut de-a lungul timpului în cele mai importante publicații internaționale, cariera ei timpurie dând naștere unei adevărate dezbateri internaționale. Mulți au spus că micuța este sexualizată în fotografii și exploatată. Părerile nu au oprit-o însă, notează profm.ro.

Thylane a cunoscut faima internațională după ce a fost numită "cea mai frumoasă fată din lume", pe cand era doar o copilă. Este fiica prezentatoarei franceze Véronika Loubry și a fotbalistului Patrick Blondeau. A obținut ineditul titlu după ce a debutat ca model, pe când era o fetiță și defila pentru designerul francez Jean-Paul Gaultier. În continuare, are o frumoasă carieră de model, mergând la renumitele săptămâni ale modei din toată lumea, unde a prezentat pentru diverși designeri italieni, mai notează profm.ro. Și-a lansat recent și propriul brand fashion. Este, de asemenea, și noul ambsador pentru L'Oréal si noua față a parfumului Lolita Lempicka.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.