Vineri, 18 Octombrie 2019 09:44

O femeie se îmbracă şi trăieşte în roşu de peste patru decenii

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Zorica Rebernik şi-a petrecut aproape toată viaţa în roşu şi intenţionează să poarte această culoare şi în continuare... chiar şi după ce moare, relatează Reuters, citată de Agerpres.

După patru decenii în care s-a îmbrăcat din cap până în picioare numai în roşu, femeia în vârstă de 67 de ani din Bosnia şi Herţegovina a comandat pietrele funerare pentru ea şi soţul ei, Zoran - cu care s-a căsătorit purtând o rochie roşie - din granit roşu, importat din India.

Pensionara, fostă profesoară, trăieşte într-o casă roşie unde mănâncă împreună cu Zoran din farfurii roşii, beau din pahare roşii şi dorm în lenjerie de pat roşie. Chiar şi părul ei este vopsit în roşu.

''Când am împlinit 18 sau 19 ani am simţit o pornire subită, puternică, de a purta roşu'', a povestit Rebernik potrivit sursei citate.

Ea poartă ochelari de soare în nuanţe stacojii sau vermillon care îi dau ''senzaţie de forţă şi putere''.

Obsesia pe care Rebernik o are pentru această culoare a transformat-o într-o vedetă locală în localitatea Breze, situată în apropiere de Tuzla, în nordul statului Bosnia şi Herţegovina.

Singura problemă este că soţul ei nu observă când Zorica poartă ceva nou. ''Nu-mi dau seama de diferenţă. Totul este la fel'', a declarat Zoran.

Credit foto Dado Ruvic/REUTERS.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.