Marți, 29 Octombrie 2019 16:26

O consilieră a reginei Elisabeta a II-a a dezvăluit modul în care a convins-o pe suverană să apară în clipul cu James Bond

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Angela Kelly, designer şi consilieră a reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, a dezvăluit într-o carte ce va fi publicată în această săptămână entuziasmul arătat de suverană atunci când regizorul Danny Boyle i-a propus să apară într-o secvenţă alături de agentul 007 într-un videoclip ce a fost proiectat în deschiderea Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012, relatează EFE.

Potrivit AGERPRES, mass-media din Marea Britanie a publicat luni un extras din cartea ei, "The Other Side of The Coin: the Queen, The Dresser and the Wardrobe", în care Angela Kelly vorbeşte despre relaţia sa cu suverana britanică. Volumul va apărea pe piaţă în această săptămână.

Potrivit autoarei, colaboratoare şi stilistă de peste 25 de ani a suveranei britanice, ea a avut nevoie de doar "cinci minute" pentru a o convinge pe Elisabeta a II-a să apară în acel clip regizat de Danny Boyle. "După ce l-am auzit pe Danny (Boyle,) i-am cerut secretarului privat al suveranei, Edward (Young), să mă lase să discut câteva minute cu regina", a dezvăluit Angela Kelly.

Elisabeta a II-a s-a arătat amuzată de posibilitatea de a participa la acest proiect, dar a avut o condiţie: să aibă posibilitatea de a spune ceva în acel clip, în care avea să apară alături de cel mai cunoscut spion britanic, James Bond.
Potrivit autoarei cărţii, regina a schimbat puţin replicile, alegând să spună "Bună seara, domnule Bond", în loc de "Bună seara, James".
În acea secvenţă, celebrul agent 007 - interpretat de actorul britanic Daniel Craig - o salvează pe regină de la Palatul Buckingham, urcând-o într-un elicopter, din care sar amândoi cu paraşuta deasupra Stadionului Olimpic din Londra.

Credit foto 9am.ro.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.